Jyväskylän alueen poluille pääset näppärästi Jyskän pisteestämme. Lähimmät polut ovat vain muutaman sadan metrin päässä eikä Vaajakoski- Halssila - Jyskä maastoon ole kuin n. km matka. Alueelta löytyy kymmeniä kilometrejä eritasoisia polkuja helpoista latupohjista teknisempiin pokuihin. Korkeuserojakin löytyy niitä haluavalle !

Fättärillä ajaminen on helppoa. Se on ketterä ja kevyt poljettava. Asiakaskalustona Versonalla on Trek Farley 5 -fatbike, joka on laadukkaista osista tehty vaativankin harrastajan kulkupeli. Pyörän ominaisuudet tulevat esille varsinkin pehmeillä ja ”muhkuraisilla” alustoilla. Lumi, sohjo, suopohjainen polku tai pehmeä hiekka ei ole este ”läskille”. Kokeile esim. moottorikelkan jälkiä, lumisia metsäpolkuja, hankikantoa, hiekkarantaa, soisia reittejä tai juurakkoisia ja kivisiä metsäpolkuja!

Jyskän piste on osoitteessa Sievisenmäentie 11.

Alueelta pääset polkuverkostoa esim. Vaajakosken, Halssilan, Kangasvuoren ja jopa Laukaan ja Palokan poluille, tai maakuntauraa vaikkapa Suolahteen saakka. Lähellä on myö kaupunki ja voit suunnata Jyväsjärven kiertäen vaikkapa Viitaniemeen, Laajavuoreen ja Ladunmajalle. Reittejä on lähes loputtomasti ja voit kysyä vinkkejä toimistoltamme. Kotisivuillamme muutamia valmitta "jälkiä".

Voit tilata kaluston myös muualle esim. opastetulle retkelle. Silloin käytössä Versonan koko kalusto n. 10 aikuisten pyörää.

Lisäksi 1 x Felt Virtue 2 täysjoustoinen hiilikuiturunkoinen huippumaasturi, koko 20 ". n. 175-188 cm kuskeille. 

Jyskän pisteellämme on kiinteästi kalustoa seuraavasti:

Fatbike Trek Farley 5

1 x S

1 x M

1x XL ( Farley 7, etujousituksella.

Felt Virtue 2 täysijoustoinen maastopyörä.
Kokosuositukset:

Juurikka + Leivonmäki + Jyskä

  • S 15,5": 135 - 170 cm pitkälle kuljettajalle ( 1 + 1 + 1 )

  • M 17,5 ": 165 - 178 cm pitkälle kuljettajalle ( 2 kpl + 1 + 1 kpl)

  • L 19": 175-187 cm pitkälle kuljettajalle ( 1 kpl Leivonmäellä)

  • XL 21,5": 183-200 cm pitkälle kuljettajalle ( 1 kpl Jyskä)

  • Felt Virtue 2, 175-190 cm polkija, runkokoko 20 "( Jyskä)

Huom! Yrityksille suosittelemme aina opastettua retkeä! Yritysvuokraushinnat listassa alv 0 % eli listahintaan lisätään alv 24 % sekä mahdolliset toimitusmaksut ja tarvittaessa pyörien pesumaksu sekä laskutuslisä! Yritysasikas, kysy lisää tuotteistamme!